Lediga tjänster

 

Teknisk Fastighetsskötare till Hyltebostäder

Hylte:2024:24

Välkommen till oss i Hylte!

Välkommen till oss på Hyltebostäder!
Hyltebostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag som förvaltar drygt 530 lägenheter samt de kommunala lokalerna runt om i Hylte Kommun. Vi levererar även fjärrvärme till både företag och privatpersoner samt förvaltar kommunens fastigheter. Vi är ett glatt och engagerat gäng som brinner för att erbjuda ett attraktivt boende och en god service till kommunens invånare genom att ständigt utveckla verksamheten.
Till vårt trevliga kontor på Storgatan i Hyltebruk söker vi nu en serviceinriktad och social Teknisk Fastighetsskötare som vill hjälpa våra hyresgäster och kunder.

Arbetsbeskrivning

 

Som Teknisk fastighetsskötare söker vi dig som är serviceinriktad och känner ett stort engagemang i dina arbetsuppgifter.
Du kommer att arbeta i företagets tekniska grupp som har för uppgift att ansvara för återkommande eller regelbunden energioptimering, tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av samtliga värme-, ventilations-, fläktrum, kylsystem, pannor i våra egna fastigheter men även de kommunala.
Tillsyn och skötsel av våra automatiska brandlarm och medverkan i övriga myndighetsbesiktningar förekommer.
Du ska kunna arbeta enskilt men även i grupp och genom en god planering kunna uppnå en god kvalité på dina arbeten.
Fastighetsberedskap och snöberedskap kan komma att ingå i tjänsten.

 

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som gillar att ge god service och känner ett stort engagemang i dina arbetsuppgifter. Du har gymnasieutbildning eller yrkesutbildning inom området eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt.
Har du kännedom eller kunskap om passersystem, inbrottslarm, digitala låssystem eller värmeproduktionsanläggningar (pellets, värmepumpar, fjärrvärme) anses det som meriterande, även ett plus om du sedan tidigare har erfarenhet från att arbeta på ett fastighets- eller bostadsbolag.
För oss är din personlighet viktig och vi sätter ett stort värde på vad just du kan bidra med till vårt team.
Eftersom rollen innebär många olika kontakter behöver du ha en god kommunikativ förmåga och kunna utrycka dig väl i tal och skrift i svenska och gärna engelska. Körkort är ett krav.
Skicka in en ansökan till oss med CV och ett personligt brev i vilket du förklarar hur du tycker att du passar in i kravprofilen och vad du tror att du kan tillföra Hyltebostäder.

Upplysningar
Stefan Ljungqvist Teknisk Chef, Tel: 0733020364 mail:stefan.ljungqvist@hylte.se
Kommunal expedition: 0345-181 98

Anställningsform/Varaktighet

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Lön

Individuell lönesättning

Sista ansökningsdag

2024-05-05

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Klicka här för att komma till ansökan.