Lediga tjänster

Välkommen till oss på Hyltebostäder!
Hyltebostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag som förvaltar drygt 530 lägenheter samt de kommunala lokalerna runt om i Hylte kommun. Vi levererar även fjärrvärme till både företag och privatpersoner samt tar hand om kommunens fastigheter. Vi är ett glatt och engagerat gäng som brinner för att erbjuda ett attraktivt boende och en god service till kommunens invånare genom att ständigt utveckla verksamheten.

 

Till vårt trevliga kontor på Storgatan i Hyltebruk söker vi nu en serviceinriktad målare/fastighetsskötare som vill hjälpa våra hyresgäster och kunder.

 

Arbetsuppgifter
Som målare/fastighetsskötare hos Hyltebostäder kommer du att ha ansvaret för måleri- och tapetseringsarbeten i vårt fastighetsbestånd men även i kommunala fastigheter.

I mån av tid och vid behov ingår även andra arbetsuppgifter inom fastighetsskötsel såsom enklare reparationer, utemiljö etc.

I samarbete med övriga medarbetare kommer du att få vara med och utveckla servicen till våra kunder samt boendet i Hyltebruk.
Som person är du ansvarsfull, har ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter och för organisationens helhet.

Arbetet innebär mycket kontakt med kunder. Som person är du engagerad, strukturerad, och ansvarsfull i ditt kundmötande.

I rollen som målare/fastighetsskötare hos oss möter du våra kunder dagligen. Du arbetar nära våra hyresgäster och verksamheter och utför och utvecklar arbetet med att ta emot och avhjälpa felanmälningar.

Viss administration i form av rapportering kring aktuella åtgärder ingår i tjänsten.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som gillar att ge service och känner ett stort engagemang i dina arbetsuppgifter. Du har en gymnasie- eller yrkesutbildning inom måleri eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Det är förstås ett plus men inget krav om du har erfarenhet från att arbeta på ett fastighets- eller bostadsbolag.


För oss är din personlighet viktig och vi sätter stort värde på vad just du som person kan bidra med till vårt team. Vi tror att du är positiv och har ett flexibelt förhållningssätt där du inte drar dig för att hjälpa till där det behövs och att anta nya utmaningar. Rollen som målare/fastighetsskötare kräver att du är strukturerad och lösningsorienterad. Du arbetar fritt med mycket eget ansvar. 


Eftersom rollen innebär många olika kontakter behöver du ha en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska och gärna på engelska. Körkort är ett krav.

 

Skicka en ansökan till oss med cv och ett personligt brev i vilket du förklarar hur du tycker att du passar in i kravprofilen och vad du tror att du kan tillföra Hyltebostäder!


Välkommen in med din ansökan! 

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2023-12-15

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!

Inför rekryteringsarbetet har Hyltebostäder tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Martin Blomqvist, Servicechef Hyltebostäder: 0704–150481
Fackliga företrädare:
Kommunal expedition: 0345-181 98

Klicka här för att söka tjänsten!